Context Travel has joined with Cupcake Camp Paris
as an official sponsor this year. The
head of their Paris office, Lily Heise, answered a few questions about Context’s
participation this year.
CC: So what’s your favorite pastry in Paris?
LH: Paris-Brest.
CC: Your favorite cupcake flavor?
LH: Chocolate with caramel beurre salee icing.
CC: Any particular reason why?
LH: A good mix of sweet and savory.
CC: What's more important, the icing or the
cake?
LH: This is a tough call! I'm Canadian, we're
allowed to be indecisive! But if I have to choose, I would go for icing.
CC: Why are you participating in Cupcake Camp
Paris?
LH: I think it's always important to support
events that get many people involved in a creative way to help an excellent
cause.
CC: What kind of prize will you be bringing
to Cupcake Camp as a gift for the raffle this year?
LH: Context Travel is offering one free private
walk in any of our 21 cities. We specialize in small group tours led by
scholars and experts. We have a fabulous array of walks on history, art,
architecture and of course ... gastronomy. If my judging experience goes well,
we might end up with one on cupcakes :)
Thanks, Lily!
We’re excited to have you as a judge this year as well!
///
Context
Travel rejoint Cupcake Camp Paris cette année en tant que sponsor officiel. Le
chef du bureau parisien, Lily Heise, a répondu à quelques questions sur la
participation de Context de cette année.
CC:
Alors, quelle est votre pâtisserie préférée à Paris?
LH:
Paris-Brest.
CC:
Votre parfum de cupcake préféré?
LH: Le
chocolat au glaçage caramel beurre salée.
CC: Une
raison particulière?
LH: C’est
un bon mélange de sucré et salé.
CC:
Qu'est-ce qui est plus important, le glaçage ou le gâteau?
LH:
C'est une décision difficile! Je suis canadienne, on a le droit d'être indécis!
Mais si je devais choisir, j'irais pour le glaçage.
CC:
Pourquoi participez-vous à Cupcake Camp Paris?
LH: Je
pense qu'il est toujours important d’aider des activités qui impliquent
beaucoup de gens d'une manière créative pour aider à une excellente cause.
CC:
Quel genre de prix apportez-vous à Cupcake Camp comme un cadeau pour le tombola
cette année?
LH:
Context Travel propose une visite privée et gratuite dans une de nos 21 villes.
Nous nous spécialisons dans les voyages en petits groupes dirigés par des
universitaires et des experts. Nous avons un tableau fabuleux de promenades sur
l'histoire, l'art, l'architecture et bien sûr ... la gastronomie. Si mon
expérience en tant que juge va bien, nous pourrions nous retrouver avec une visite
autour des cupcakes :)
Merci,
Lily! Nous sommes ravis de vous avoir comme juge de cette année aussi!
Photo: Mardi of EatLiveTravelWrite.com
No comments:
Post a Comment